V NEDĚLI 12.5. JE DOBRÉ VĚDĚT, ŽE:

11.05.2013 19:15

 

Ø Dnes je svátek matek – pamatujme, modleme se za ně, poděkujme jim za vše. Pro ně a za ně jsou dnes po mši sv. litanie. Ježíš nám řekne: „A slávu, kterou jsi dal mně, dal jsem já jim, aby byli jedno, jako my jsme jedno: já v nich a ty ve mně. Tak ať i oni jsou v dokonalé jednotě, aby svět poznal, že ty jsi mě poslal a žes je miloval.“ Je 7. neděle velikonoční.  Mše sv. v 8,30 v Novém Hrádku za Annu a Ambrože Meňhejovi, rče a sour. v 10,15 ve Sněžném.

Ø Se půl hodiny před každou mší svatou modlíme růženec a zpovídá se.

Ø PO KAŽDÉ MŠI SV. VŠEDNÍ DEN V KVĚTNU JE MÁJOVÁ POBOŽNOST!!! J písně, básně, čtení a litanie! PROSÍM, UDĚLEJME SI NA NĚ ČAS!

Ø V úterý je SV. Matěje  a mše sv. s M.P. v 18,00 v NH k Božímu milosrdenství

Ø Ve středu je a mše sv. s M.P. ve 16,00 ve Sněžném a v 18,00 v NH za Mirka Hartmana a babičku.

Ø Ve čtvrtek je “Den Jana Pavla II.“ mše sv.  s M.P. v 18,00 v NH za FARNÍKY

Ø V pátek je a mše sv. v 18,00 „mládežnická“v NH s M.P. za r. Umlaufovu a Krahulcovu. + šatičky na 1. Př. Setkání sobota 1.6. – ne 25.5.!!!

Ø V sobotu je výroční den narození Jana Pavla II. Mše sv. v NH se křtem v 10,00 a mše sv. v 18.00 ve Sněžném

Ø Příští neděli nám Ježíš řekne: „Pokoj Vám! ; Duch svatý Vás naučí všemu.“ a bude Slavnost seslání Ducha sv.  Mše sv. v 8,30 v Novém Hrádku za farníky v 10,15 v Borové. Bude sbírka na: potřeby diecéze.

Ø Připravuje se celosvětová adorace k roku víry 2.6. v 17,00

Ø DOTAZ – BYLY ZABAVENY SOCHY, OBRAZY,..???

Ø Tento týden se modleme hlavně o dary Ducha sv.

Ø 4. Rozšíření míst, kde lze získat odpustky v Roce víry: V návaznosti na Dekret Apoštolské Penitenciárie o odpustcích v Roce víry doplňuji mezi posvátná místa, na nichž lze v Roce víry získávat plnomocné odpustky, farní kostel sv. Petra a Pavla v Novém Hrádku, v němž jsou uloženy ostatky blahoslaveného Jana Pavla II. Toto ustanovení platí v období od 18. května 2013 (výroční den narození bl. Jana Pavla II.) do 16. října 2013 (výroční den jeho zvolení papežem) včetně.                     X Mons. Jan Vokál, biskup královéhradecký.

Ø Krásnou a požehnanou neděli a celý týden všem!

                                                                    P. František Hofman

Zpět