PROGRAM NA TÝDEN OD NEDĚLE 23.3.

22.03.2014 21:55

Je dobré vědět, že:

Ø  Je 3. neděle postní. V evangeliu je: „Kdo se však napije vody, kterou mu dám já, nebude žíznit navěky, ale voda, kterou mu dám já, stane se v něm pramenem vody tryskající do života věčného.“ Mše sv. v NH 8,30 za Josefa  Škodu, rodiče a Jaroslavu Pařízkovou, m. a rodiče.

Ø v 10,15 v Borové.

Ø V úterý je Slavnost Zvěstování Páně a mše sv.  v 18,00 v kostele za farníky

Ø Ve středu je mše sv. v 18,00 v kostele za duše v očistci a po mši sv. se prosím sejde ekonomická rada a …  téma: podpis výkazu, Hřbitov, kamna…

Ø Ve čtvrtek je mše sv. v 18,00 v kostele za paní Jaroslavu a její + rodiče a prarodiče z obou stran a adorace!

Ø V pátek je v 17,30 pobožnost křížové cesty; mše sv. s kytarami v 18,00 za Boženu Fialovou, m a rod

Ø Po mši sv. setkání BIŘMOVANCŮ

Ø V sobotu v mše sv. v 8,00 za farníky v 9,30 a v 11,00 přednášky ThDr. Vojtěch Brož  na faře čaj, a hlídání dětí od 1 roku do 10, vetší mohou do kostela, bude se „topit“.

Ø  17.00 mše sv. v Borové z následující neděle.

Ø Příští neděli je 4. neděle postní. V evangeliu je: „Nezhřešil ani on, ani jeho rodiče, ale mají se na něm zjevit Boží skutky.“ Mše sv. v NH 8,30 za rodinu Livarovu ; v 10,15 ve Sněžném. 14,30 KŘÍŽOVÁ CESTA OD ŠKOLY!!!

Ø  Chci poděkovat za hlasování o převodu hřbitova – 13 církev; 31 městys; 39 městys na 25 let. Biskupství podporuje předání hřbitovů do vlastnictví obce, zvlášť jsou-li s vedením obce dobré kontakty. Je třeba dát do předávací smlouvy několik požadavků: především, aby kněžské hroby zůstaly bez poplatků a pokud je hřbitov v těsné blízkosti kostela (kolem něho), ponechat tolik pozemku (včetně přístupových cest ke kostelu), aby se duchovní správce nemusel obce dotazovat v případě, že bude opravovat kostel. Mons. Josef Socha

Ø Tento týden se modleme hlavně za naše obrácení víc na věci Boží, než světské.

Prožívejme postní dobu opravdu usebraně v modlitbě a kajícnosti J!

                                                          P. František Hofman, farář, který Vás má rád!

Zpět